maanantai 1. heinäkuuta 2013

It's My Life

Mietin sitä että miulla on kaksi päivää töitä ja sen jälkeen alkaa loma.
Mietin mitä tarkoittaa loma? Mitä silloin pitää tehdä?
Mietin sitä kuinka ensi viikonlopun kisat lähenevät.
Mietin sitä kuinka hitossa kerkiän tehdä kaiken ennen viikonloppua.
Mietin sitä kuinka tajuan että miun menot eivät vähene vaikka työt loppuvat.
Mietin sitä mistä se johtuu ja tajuan että en halua miettiä sitä koska tulen umpi kujaan tajutessani mistä se johtuu...


It's my life
And it's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I didn't it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life'



Siinä se onkin... Miksi ei voi tehdä sitä mitä haluisi tehdä eläkseen sellaista elämää kun haluaa?? Koska tosi asia on että elämä on kuitenkin hyvin lyhyt, ja se kulkee koko ajan eteenpäin. Et voi aina olla samassa kohdassa, pystyäksesi tekemään sen kaiken minkä haluaisit. Millä hiton perusteella sitä sitten valitsee? No tietenkin koulu!! Ilman lukiota sinusta tulee siivoja, ja elät kerrostalo kaksiossa Mäntyharjulla. Mitä sitten. Aika iltapäivällä koulun loputtua ja ennen seuraavaa aamua uudelleen kun täytyy mennä kouluun... Tiedetään yöstä menee pakosti nukkumisella aikaa, jos siis nukkuu, mutta mitä jos ei nuku? Miksi silloin ei olisi mahdollista käyttää sekin aika johonkin hyödylliseen, esimerkiksi urheiluun. Kun ei vain voi. Mietin miksi se olisi niin helvetin hankalaa raahautua salille muutaman kerran viikossa ja vaikka juoksemaan parina päivänä. Miksi en vain tee sitä. Se olisi kaikkien kannalta paras, silti tänään(KIN) vietin illasta 2,5h kovassa vesisateessa hiekka kentällä vetämässä agilityä muille, ja huomenna olen illan itse reenaamassa omaa koiraa ja keskiviikkona taas ohjaamassa.



muutama sadepäivän kuva kun odotettiin kyytiä hallille... kumisaappaat <3

vanhuksella on sadepuku kun kaljukin on



Uskon siihen olevan syy. Ja niin siihen onkin. Pitäisi vain haudata se hiekkalaatikkoon ja lähteä reenaamaan! Pystyy siihen niin moni muukin... Tästä ei ollut tarkoitus tulla "valivali"- päivitys, Joten taidan loppettaa hyvän sään aikaa, vaikka vettä sataakin. Ihmisellä on kuitenkin tarve koittaa onnistua jossain 

 "Kaikki tahtovat onneaan koittaa 
  ja voittajan piirteet täyttää...".

 Ehkä selvinnee yllä olevasta kuvasta "miksi minulla ei ole aikaa tehdä kaikkea sitä mitä niin kovasti haluaisin". Koska olen ottanut hoitaakseni kaksi noin aitoa otusta ja vähän muutakin siksi tätä ei pidä pilata, vaan on tehtävä kaikki. Pysyäkseni edes jollekkin horjumattomana ja uskollisena, se vaatii oman veronsa. Yksi kaveri sanoi hienon vertauksen siitä kuinka ihmis elämä on kuin kuulokkeiden johto. Se on aina sotkussa! Vaikka sen aina kuinka selvittäisi urakalla se on taas ihan kohta uudelleen solmussa. Näin se vain menee...


Voi huomata tästä että meille on tulossa Ennin kanssa kohta tasan vuosi meidän ekasta kisa startista, ja missä me ollaan? Siinä samaisessa pisteessä missä vuosi sitten... Okei täytyy myöntää että ei ihan, koska lähiaikojen treenaminen on tuottanut tulosta hieman, joten toivon niin paljon että pakka pysyisi kasassa tulevana viikonloppunakin. Se ei vaatisi kuin kaksi luvalla varustettua nollaa. On tosi masentavaa että meillä noiden jahti on kestänyt vuoden. Miksi toisille vain tippuu niitä taivaalta kuin tuo vesisade joka rapisee kattoon? Aika epäreilua hei :D Mutta tämä maailma on raadollinen paikka eikä täällä pärjää jos ei osaa maailman totuuksia. Hieman hyppää aiheesta mutta katsellessani pieniä lapsia päiväkodissa, voin tajuta miksi lapsille aletaan opettamaan elämässä selviytymistä heti pienestä pitäen. Koska tosi asia on se että ne ei muuten pärjää... Täällä ei vain pärjää.


Se mitä sä et tiedä, ei sua satuta
ja se mitä siel toisel puolel on, on vaan satua
Sä olet turvassa kaupungin pahuudelta, muka viisaat ihmiset antaa sulle vakuuden
Älä aliarvioi ympäristös voimaa
se saattaa sua satuttaa, mut se myös sua hoivaa
Toisel puolen on kokonainen avaruus, 
täysin tuntematon, kaikist kiehtovin ajatus



Mutta mitä jos oppii jo pienestä pitäen tietämään niin paljon? Niin siinä vain käy... Sitä varten on olemassa henkilöitä jotka pitävät huolta. Ja se on meidän velvollisuus, koska itsekkyys tappaa loputkin toivon rippeet!



näillä kahella kuvalla on hieman yli vuosi eroa...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti