tiistai 4. syyskuuta 2012

Kisa- tekstiä

Viime lauantaina oltiin siis Jyväskylässä agi-kisoissa, pummilla Liinan isän kyydissä. Aamu alko siinä 7, kun tuli kyyti noutamaan ja meno matka menikin mukavasti kun yritin saada ihme mittarista takakantta auki, jos siellä olis sykemittarii sopiva patteri, mikä tietty loppu juuri sopivasti kun olis tarvinnu... No mutta eihä siin tietänkää ollu saman laista patteria. Olis ollu liian helppoa. Meni kyllä matka siinä sopivasti.
Eka rataan tutustuminen oli klo10 ja oltiin vikoja luokassa. Mut rata oli aika kauhea. SUORAA! liikaa suoraa... ja oli siinä yksi aika ovela putki viritys puomin alla, josta tuli se vitonen. Ja toinen tuli jo ennen kuin eka keppiä oli edes kierretty! En tajunnu kyllä tosiaa sitä tuomaria, mutta millo niitä pitäis tajuta... Noo mutta neljäs sija tolla kympillä kuiteskin irtos. Videokin on jos saisin sen joskus ladattua tänne, täytyy yrittää näköjää jollai muulla koneella.
Tokalta radalta tuli 15 ja toisaalta luotin liikaa renkaalle, josta se juoksikin ohi, ja kun se piti korjata jäin auttamattomasti seuraavalla suoralla putkella, ja sit piti tehä nopee takana leikkaus, joka nyt ei sit kussu kuitenkaan. Putkia pitää harjotella, koska niissä tuppaa aina olemaan jotain häikkää. Nauroin tuossa tytöille, että treenaan väärässä porukassa kun aina tehään jotain kiemuraa, jota kyllä toiset tarvitsee, mutta ei me tällä hetkellä. Ja hauska muutenkin kun yhet laski nolla lappua niin nauratti vähän tämä henkoht kun tuppaa noita 10 lappuja kertymään ;DD noo kaikki ajallaan.
Sit olikin ruokatauko ennen kuin varsinainen agility kisa alko eli kolmos luokat. Toimin jonkun sortin alisan personal treinerin sijaisena, enkä nyt ihan huonosti hoitanut virkaa kun yks nollakin saatiin matkaan :D hyvä Liina!!! Koti matka alko heti kun oli palkinnot noudettu ja sammunutta porukkaa oli auto täys...Kottii päästyä pitikin sitten alkaa hommailemaan sunnuntain tarjoiluja, jos joku eestyisi tulemaan kakku kahville, ja en mie iha ilma vieraita jääny! illalla meinas kyllä jäätää aika pahasti, tai no jäätikin. Mutta on sitä muulloki aikaa nukkua! Kaiken kaikkia hyvä viikonloppu takana:)

4 kommenttia:

  1. Mie tuun tekemään siun kanssa suoraa!! Et sanonut tuosta neljännestä sijasta mitään - mahtia ;) Kyllä Anna pieni niitä nollia kerkiää myöhemminkin tehdä (niin ainakin uskottelen itselleni), ja sitten kun teette, ei loppua näy!! Käsket nyt likkoja, että tänään tehdään VAAN SUORAA - kyllä niiltäkin pirulliset loppusuorat aina löytyy, eikä niitä voi koskaan treenata liikaa - personal treiner Kuvolasta käskee ;))

    PS. ROBOTTI POIS

    VastaaPoista
  2. Ja onhan miulla Dean joka tarvitsee pelkkää suoraa ja muutenkin irtoamistreenejä :-) Unnallekkaan ei tee sellaset pahitteeksi, tuli nimittäin huomattua tiistain aamutreeneissä se ;-)

    VastaaPoista
  3. Noni, sillä viisteen! Ja kunhan tulen Mikkeliin sillain sopivasti joskus niin mennään kyllä määllä treenaamaan ihan ehdottomasti!! ;)

    VastaaPoista
  4. No joo totta :D pitäneee tehä seuraavan kerran suora treeni....

    VastaaPoista