torstai 13. syyskuuta 2012

Pelkuri vai Peto??

Tuo voisi olla viikon kysymys. Tiistaina oltiin sheltti lenkillä, ja käveltiin Ennin kanssa kaupunkiin ja Mikaelin koirapuistoon, missä oli sovittu tapaamis paikka. Oltiin siellä jo vähän ennen kuutta, eikä vielä muita porukkalaisia näkyny, mutta oli kyllä muuta koira ihmistä senkin edestä. Isoja pelottavia, ahdistelevia hurttia. No Ennihän nosti jo metakan ennen ku kerettiin aidan sisäpuolelle... En tiedä oliko se vain pelosta hulluna vai muuten vain. Pakko oli koko ajan olla miun jalkojen välissä tai vähintään miun seläntakana kiinni jaloissa. Vähänkin kun yritti joku tulla haistelemaan niin hampaat heti esillä. Tietenkin komensin sitä reippaasti, ja pariin otteeseen alistin pitkälleenkin, koska en tosiaan anna sen hyppiä silmille!! Mutta kyllä vähän tuli ahistava olo pelkästään siitä syystä että koirapuistossa olleet vanhemmat ihmiset katsoa toljottivat vittu joka ikinen, iha kun oisin ollu joku koira rääkkääjä :D teki mieli todeta, että "anteeksi mutta pidän vain koirani koirana." No eihän siinä mitään. Huomas että heti kun tuli muita lähinnä Liina ja Jassu niin Ennikin hieman rauhottui kun oli omaa laumaa lähellä. Sit pois päin matkalla se oli taas ihan nätisti.

Tänää oltiin sitten taas treeneissä, kun oli jo viikon "tauko" takana. Mutta Heli piti jonkun sm-finaaliradan ja kävi mielessä rataan tutustuessa että mitäköhän helvettiä tästä tulee?? Vettäkin tuli kaatamalla niskaan. Kyllä oli vain koiralla hieman eri ääni kellossa :D Se kyllä osaa ja hittokun sillokun mennään niin sit tosiaan mennään!! Radalla oli muutama kohta missä jäin jälkeen liian pahasti, mut kyllä muuten saan olla vaan niin tyytyväinen. Se tykittää sellasella vauhilla ja asennettakin löytyy... Ja kaiken kruunasi se kun lopuks käytii jäähyttelee kävelyllä, niin Enni juos muun lauman mukana ja vieläpä välillä käressä. Kyllä huomaa että se rentoutuu ja osaa nauttiakkin kun on vain oikea paikka ja porukka. Määlle siis pointsit!! Jännää miten voi tulla hyvä mieli, kun seuraa tuota otusta<3 No joo tää oli tälläinen pakollinen ihkutus kirjotus, koska ensi kerralla voi olla jo vaikka kui eri ääni ;))





Kuraisten treenien ja kotona pesun jälkeen, on hyvä laittaa kuivannuspyyhe päälle ;) ja talon ainoalle matolle pitkälleen!

4 kommenttia:

  1. Älä niistä pällistelijöistä välitä - ei pitäis miunkaan! Työ vedätte sm-tason rataa jo nytte - tuutte niin pärjäämään kolmosissa, kun sinne asti pääsette!! ;) Ihana kuva, saako "kuivannuspyyhkeen" (vitsi mikä sana) tekijä pölliä sen mainostus mielessä?

    VastaaPoista
  2. Korjaus se rata mitä mentiin eilen oli mm-karsinta rata ;-) Mut siis ihana kuva Ennistä! Ja eilen tosiaan oli kuin eri koira verrattuna tiistaiseen Enniin! :-)

    VastaaPoista
  3. No kunhan sinne asti päästäisiin;) välissä on vain vitusti liikaa suoria... Mm-karsinta oho:DD pikku vikoja no joka tapauksessa. Kyllä saat alisa ottaa kuvan!! Hyvä jos kelpaa;) p.s. Peto vai pelkuri? ;D

    VastaaPoista
  4. Enni on vain pikkuisen pelokas peto niin kuin Tomppakin, ihana joka tapauksessa ;) Okei hyvä kiitos, nyt teistäkin tulee julkkiksia! ;D

    VastaaPoista