perjantai 11. tammikuuta 2013

Iloinen likka!

Nyt pitää kyllä sanoa että oon aika iloinen tällä hetkellä! On perjantain ja viikko meni taas nopsasti :) Käytiin tiistainta pitkällä ilta lenkillä Nellin ja Urho-pojan kanssa... Matkaa tuli ihan kivasti, mutta varsin reippaasti hyväkuntoinen sheltti tyttöni kulki loppuun asti!! On kivaa kävellä hyvässä seurassa ja kivassa säässä illalla, pitkin mikkelin pimeitä kujia. 

No joo eilen oltiin hallilla treenailemassa, ja hyvinhän se meni kaiken kaikkiaan. Radalla oli aika monta haastavaa kohtaa, joita otettiin pätkissä ja lopuksi koko rataa. Enni on alkanut kulkemaan keppejä niinkuin haluisinkin. Vauhtia on tullut tosi paljon lisää, ja hakee jo aika kaukaa. Kontaktit onnistuu myös ihan nätisti. Miulla on sellainen fiilis että nyt pittää päästä kisaamaan, kun sain tänään postissa uudet kengätkin :) Aika mahti joululahja, jos sanoisin <3 mutta kunnon kenkiä on odotettu sillä kuuluu melkein jokaisiin treeneihin sellainen hieno ninja perseelleen lento sillä normi lenkkarit on aika saakelin liukkaat kylmällä tekonurtsilla. 





Viikonlopun suunnitelmat on että minä lähden kohta nuortenleirille ja koirat saavat pitää vapaa viikonlopun äitin seurassa. Sunnuntaina sitten taas jatkuu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti