sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kalenteri loppuu kesken

Äkkiä katosi joulu loma, ja nyt on palauduttu normaaliin päivä järjestykseen. Palaan kuitenkin hieman taakse päin...

Viime vuonna tuli treenattua ihan kohtuullisesti Ennin kanssa ja olenkin varsin tyytyväinen huomattavasti parantuneeseen suhteeseen koiran ja ohjaajan välillä! Nyt me jopa välillä ymmärrämme toisiamme kentällä ;) Viime kesänä kisauralle tehty aloitus, ei kylläkään tuottanut erityistä tulosta. Jossain määrin olen kyllä tyytyväinen että en enempiä kisannut vain keskityin olennaisten asioiden valmiiksi opetteluun. Agilityn kohdalla meillä jatkunee kova treeni, ja tarkoitus on kunnolla saada kisa ura käyntiin!! Tavoitteita on nostaa Enni vähintään kakkosiin tän vuoden aikana! Ei pitäisi olla mahdottomuus... Tälle vuodelle on, siis suunniteltu paljon kaikkea mitä pitäisi tehdä.


 Joulun kauneutta 

 Näyttelyiden kanssa on sellaista suunniteltuna, että odotellaan Ennin venäjän muotovalioarvon vahvistusta, ja sen jälkeen aletaan metsästämään sertiä virosta. Olen kyllä lupautunut lähtemään messiin, jos Jasmin päättää nyt lähteä Deanin kanssa sinne sitä ennenkin jo. Ja no suomessa pitää myöskin vähän käydä pyörähtelemässä, kun turkki on vain vähän edustus kunnossa! :D

Alla kuvia joululomalta :)


Aina ei voi tietää mitä koiran päässä liikkuu kun se puree pylvästä





Fanny 


Enni-pikkunen



Omalta osaltani Joulu meni ihan kivasti. Söin paljon kinkkua ja muuta hyvää ruokaa. Pitää kylläkin sanoa että täysin herkuttoman joulun pidin ;) Uudeksi vuodeksi lähdettiin Ylihärmään sisarusten ja isän kanssa. Kyllä tuli aineski tehtyä tuolla lomalla. Keskimääräinen urheilu oli päivään, yli tunnin juoksulenkki, samanmoiset salilla, 45min pyöräilyä ja 2000m uintia. Viitenä päivänä putkeen kyllä vähän tuntui kropassa, mutta saipahan joulu ruuat sulatettua. Itse uuden vuoden aatto oli ehkä elämäni jännin... Tuli urheilun jälkeen lähdettyä katsomaan keski-iän ylittäneitä kännissä olevia tanssailijoita paikalliseen tanssi-baariin :D Ehkä omituisin uusi vuosi elämässäni. 

Viime torstaina käytiin vetämässä ensimmäiset treenit tänä vuonna, eikä ollut kyllä valittamista! Varsin tosi iloisesti yllättynyt olin koiraan, sekä itseenikin, kun tajusin  taas jotain omista virheistäni. Niistoa täytyy jankata nyt niin että se menee perille, ja slalomeita myös! Tänään mennään taas hallille mään-voimin :) Ainiin sainhan mie kuntosali kortinkin nyt että voi alkaa koiran ohessa treenaamaan myös omaa kuntoa kunnolla! Eipähän jää niin paljoa miusta kiinni. Ja pitkään kaivatut agikengätkin pistän tilaukseen huomenissa kun sain sattumoisin sellaiset joululahjaksi :D Ainut pikkujuttu mikä tässä enää voi häilätä on tuo saakelin koulu!! Olen aika kovasti hukassa, kun ei vain onnistu... Tiedän että täytyisi yrittää, mutta ei vain kinosta, aineskaan nuo kielet, mitkä tässä eniten mättää! Mietinpä että elän päivä kerrallaan, ja katson miten tuon lukion käy. Muuta en voi!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti