sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Arjesta pakenemis keino

No joo sunnuntai ilta miun pitäisi olla ehkä (pitäisi) nukkumassa jo mutta kun ei vielä malta niin rustaan tänne nyt sitten ;) Viikonloppu oli jänskä koska sisälsi random reissun Kouvolaan, sekä uuden hampaan. Perjantaina kävi siis minulle pieni lipsahdus ja sain kahvakuulasta hampaaseen ja siinä sitten puolikkaan hampaan kanssa menin hampilääkäriin ja tosiaan uusi hammas muovista lähdin sieltä pois :D Puoli naamaa puudutuksessa. Meinasi olla universumi meitä vastaan niinkuin viimeeksi, mutta uhmasin sitä ja lähin lauantaina päivällä random reissulle Kouvolaan Alisan luokse. Tajusin että viimeeksikin kun alkoi koe-viikko olisin halunnut lähteä kuvolaan, mutta silloin tuli universumi vastaan, joten siis ihan selkeästi arjesta pakenemis keino on että lähde pois kotoa! Junassa oli kyllä erittäin tehokasta lukea kokeisiin... ihan oikeasti kun ei ollut muutakaan. Suosittelen ehdottomasti juna-reissuja koeviikolle. No mutta Ennin kanssa siis oltiin yötä tompan luona. Kotia palattuamme oli vähän tehokas olo. Niin jotenkin paljon kaikkea saanut aikaiseksi viikonlopun aikana taas, paitsi jäi kyllä treenit välistä, mutta ei voi mitään. Ensi viikollakin kyllä pitää jättää treenit vissiin, koska pakko yrittää lukea kokeisiin, että selvittäisiin tästäkin jaksosta "kunnialla" läpi ;) Ainiin. Iso kiitos Alisalle kymmenjalkakomppanjan uudesta vaatetuksesta!!! Kelpaa edustaa.



 Enni junassa
Aliska tuotteita lisää

Matkustaminen on rankkaa


P.s. Koska ei tullut viikonloppuna tehtyä enempiä mitään urheilua niin tämä lähtee aamulla kuudelta uimaan, ja menee sitten virkeenä kokeeseen!

1 kommentti:

  1. Onhan sitä nyt rakkaalla kymmenjalkakomppanjalla oltavat mätsäävät asusteet ;) Pusmuisks* tänne saa aina tulla arkea pakoon - paitsi silloin kun mie pakenen sinne!

    VastaaPoista