sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kisakausi avattu

IHAN HUIPPU VIIKONLOPPU... Tai no koira aineskin. Näin kun voin sanoa että nyt on se odottamani sunnuntai kun voin sanoa että tämä viikko on ohi, niin ihan pieni helpotus käy mielessä. Vaikka toisaalta jatkuuko samanlaisena huomennakin, luultavasti. Mutta noin kaiken kaikkiaan Ennin kanssa sujui siis varsin mallikkaasti!

Perjantai meni siskon luona syödessä vitutus lettusia, ja ilta pakatessa lauantaisia kisa kamoja valmiiksi. Piti ihan miettiä, että mitä sitä nyt pitikään ottaa mukaan, kun viime kerrasta on hetki aikaa. Lauantaina lähdettiin aamulla ysin pintaan ajelemaan Jyväskylään, jossa siis tämän vuoden ekat kisat (siis meidän) ja Jasminkin lähti kyydissä. 12.15 oli eka B- rataan tutustuminen ja tuomarina siis Anne Viitanen. Alla video.

http://www.youtube.com/watch?v=34MNeuJMemk

Tältä radalta siis tuo yksi yli nolo 5 kolmannella hypyllä! :D itteäni hirvittää ihan katsoa tuota kun niin nolo virhe. Mutta aika oli silti ylivoimaisesti luokan paras -11.31s ja sijoitus oli neljäs. Olen melkeimpä kuitenkin koiran kannalta tyytyväisempi tähän ekaan rataan, koska se kulki niin nätisti. Ja kontaktit otti paljon paremmin kun toisella radalla.

Toisella A- radalla oli sama tuomari, josta se meidänkin ensimmäin voitto nolla irtosi :D video materiaalia myös siltä.

http://www.youtube.com/watch?v=ZkuszwrKA9Y

En tiedä tähän pitäisi olla tyytyväinen ja ei sillä, kyllä pitää tuolla tuloksella ollakkin, mutta nuo kontaktit!! A:lta varsinkin... Hävettää/ärsyttää hieman. Mutta ne hiotaan kuntoon treeneissä, ja kisoissa ne sitten vaaditaan kun ne vain eka osataan.! Huomaa kyllä että Enni koettelee ihan selkeästi kun katsoo tuota sen hiipimistä A:n kontaktille! Se on vain niin pirullisen ovela koira. Ohjauksiin ainoastaan mihin erityisemmin nyt puuttuisin on kyllä tuo keinulle vieminen. Selkeästi olisi saanut sekuntin tai pari pois tuon kaarroksen poistaessa, että siihen olisi vain ennakoivaa valssia päälle, niin olisi koirakin kääntynyt paremmin. Mutta kaiken kaikkiaan vauhti oli varsin kiitettävää ja aika olikin -14.76s alle ihanne ajan. Se riitti luokka voittoon :)

Loppu ilta menikin kamera miehenä Jassulle kun kolmos luokkat alkoi ykkösten jälkeen. Ihan kiva oli katsella kova tasoisia koiria, ja todeta että tuolla myökin vielä kisataa, ihan varmasti :D Tajusi siinä sitten että mahakin hieman kurni kun kello lähenteli viittä ja aamu-palasta oli jo tovi... Eväs sämpylä naamaan niin iltaan asti pärjäsi. Kymmenen pintaan oltiin illalla kotosalla kun Fannykin oli haettu hoidosta.

Tänä aamuna oltiinkin sitten jo kymmenen pintaan hallilla! Kyllä sitä kerkesikin jo levätä ;D Ira oli pitämässä koulutusta ja kyllä siellä ainaskin kuuma tuli. Tosi hyvää treeniä oli, ja tänään kyllä jo varmistuin siitä että ei miun hurtta mikään ihan hidas ole! hahah :D Toivoa on siis vielä jäljellä... Paitsi että toivoon tai uskoon ei pitänyt luottaa. No ehkä sitten tietoa. Tänään taidan vielä suunnata salille, mutta koira kyllä ottaa rennosti tiistaihin asti jolloin treenit taas!

P.s Treeneistä pitäisin olla ehkä jotain kuva materiaaliakin tulossa, vink vink Liina ;)










3 kommenttia:

  1. Mahti radat teiltä!! :-) Mutta nyt kun katson tuon ekan radan videolta niin et muistanut kääntään itseäsi kolmoshypylle vaan rintamasuunta näytti suoraan ohi hypyn ja Enni kun on NIIIN tarkka! ;-)
    Eikä siun koira kyllä ole koskaan ollut hidas, siun on vaan pitänyt opetella miten sitä ohjataan ;-) Teistä tulee huippuja!

    VastaaPoista
  2. Niin no niihän se on kroppa IHAN väärään suuntaan, mutta seuraa kysymys miksi?! ;)
    joskus joku vain loksahtaa paikoilleen ja tajuaa että silloin mennään!

    VastaaPoista
  3. Ihana teitä on katella, hih ja hih :))

    VastaaPoista