tiistai 5. helmikuuta 2013

Kuin junamatka

"Pienenä vaeltelin kuin Egyptiläinen kulkukoira. Kun koira luuli löytäneensä elämänsä vainun, sai hän kuulla tuomiosta, joka hänelle oli langetettu. Tämä tuhosi reissu-rakin tulevaisuuden. Päätöksestä huolimatta tutustui rakki komeaan huumehurttaan, jonka pettämättömän betonisen olemuksen alta myyräytyi esiin säkenöivä sopulimainen valonliekki, joka sai reissu-rakin pysähtymään ja tajuamaan olevansa hyvin onnellinen vaikkakin ikuisesti elämänsä vankina."

Tälläistä tänään. Tuo oli äikäntunnilla kirjotettu juttu. :D

Viikonloppu kuluin taas nopsasti! Perjantaina vietin vihdoin odottamaani koti-iltaa oikeassa seurassa. Lauantaina pohdin aamulla lähteväni salille, mutta mistä löysin loppuen lopuksi itteni? Auto-kaupasta ihailemasta taivaallisen nättejä autoja! Ei tehnyt hyvää miun muutenkin jo suurelle halulle päästä laillisesti auton rattiin. Se vain helpottaisi tätä treenaamistakin kun ei tarvitsi olla soittelemassa kyytejä aina, ja kelpaisi miulle vähän rumempikin auto jos vain saisin sen kortin...

Sunnuntaina oli hieman jännähkömpi päivä sillä ahtauiduin komppanjan kanssa etupenkille, muutenkin jo täyden autollisen lisäksi, ja lähettiin Rantasalmelle Ruusuhoviin, missä oli jonkin sortin mainoskuvausta. Hirmuisesti siis kuvia ja koiratkin pääsivät malleiksi, vaikkei se suunnitelmissa ollutkaan ;) ja sieltä mentiin sitten Puumalan kautta kottiin. Tuli tuossa todettua että ennen kuin saan oman ison auton niin olen varsin tyytyväinen että en omista kahta isokokoista koiraa, vaan kaksi tuollaista pientä jotka tarpeen tullen mahtuvat hyvinkin pieneen tilaan.

Eilen kävin aamulla viimeisen kokeen jälkeen salilla ja jostain syystä kun olin luistanut lauantaista asti salille menossa niin päätin että teen kunnon treenin... mitä siitäkin seuras... en meinannut tänään päästä sängystä ylös, saatika saada paitaa päälle kun oli niin järkky kipee yläselkä. Mutta säästyin tällä kertaa sentäs kahvakuulan turmeloinnilta;) Tosiasia on että sillä se tulee millä on lähtenyt eli tänää lisää treeniä...

Juuri siis tultiin hallilta ja ai että mie tykkään tuosta koirasta, ja siitä kuin se kulkee. Tietenkin aina löytää parannettavaa, mutta kaikin puolisin tuntuu jo kulkevan niin paljon paremmin kuin kesällä!! Keppejä ja kontakteja tahkottiin tänään hyvin yksin kertaisella harjotuksella, nopeutta ja varmuutta. Videokin löytyy mutta pitäis vissiin jättää se yöksi latautumaan niin aamulla olisi varmaan latautunut -.- nuokun toimii niin älyttömän nopeasti. Mutta siis tällä viikolla katsotaan vielä torstaina ehkä treeniä, ja sitten lauantaina päästään kuopioon kunnon treeneihin, tai aineskin toivon niin. Ja sitten seuraavalla viikolla alkaa ryhmät pyörimään, ja viikonloppuna Jyväskylään kisaamaan. Ainiin voisi vaikka ilmottautua, ai perhana eihä miulla ole vielä lisenssiäkään... Täytyy laittaa töpinäksi.

 Tässä tulee vähän kuva materiaalia eiliseltä kun käytiin jassun+koirien  kanssa vähän jäällä tarpomassa:










1 kommentti: