sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Erikoisnäyttelyssä Nurmijärvellä

Siellä siis oltiin tällä kertaa! Matka alkoi jo perjantaina kun suunnattiin vesisateessa luotettavalla vr:llä kohti Helsinkiä, ja vain ihan "pieni" määrä tavaraa mukana. Yritin kovasti olla kohtuullinen mutta sitä tavaraa tuleee pakosti kun mukana itelle yöpymis tavarat + näyttely vaatteet + koiran häkki + trimmipöytä + näyttelyssä tarvittavat härpäkkeet ja tietenkin vielä koira! Raahattavaa siis oli :D mutta ainahan sitä näyttely reissulla on.

Lauantai aamuna lähdettiin Pukinmäestä jo anivarhain liikenteeseen junalla Tikkurilaan ja sieltä autolla etiäpäin. Heti paikalle saavuttua laitettiin Dean nätiksi, koska junnu urokset alkoi heti 9. Me päästiin vasta hieman ennen 3 kehään. Istuskeltiin siis katselemassa vain koko aamupäivän. Ennin tuomari oli Brittiläinen Thornley Barbara Iso-Britaniasta. Ihan minusta vaikutti mukavalta, käsitteli tarkasti koirat. Enni käyttäytyi niin taivaallisesti pöydällä että olen hyvin tyytyväinen! Käyttäytynyt viimeeksi noin hyvin vissiin 7kk ikäisenä pentunäyttelyssä. Oli kyllä aikakin sillä nyt on tehty suomessa valioluokan debyytti, ja kuitattu kivasti ERI:llä. Arvostelussa luki että turkki saisi olla vähän enemmän, ja sen kuvistakin näkee. Mutta pahempikin olisi voinut olla!

Huomasin näyttely paikkalla että Enni oli mukana Nunon (Minitiimin One Man Show) jälkeläisluokassa, eli jouduttiin odottelemaan vielä ihan viimoiseen asti, ennen kuin päästiin kotimatkalle. Oli kyllä kiva käydä näyttämässä koiraa hieman eri porukassa kuin normi kasvattajaryhmässä. Ja voisin todeta että "Ei ole omena kauas puusta pudonnut", niin samanlaisia olivat isä ja jälkeläiset.



Uneksijan Patatulite "Dean"




Uneksijan sisarukset

Ennen mitään siistintää

Shadowmist Let's Twist Again



Tytär ja isä 
Shadowmist Let's Twist Again ja Minitiimin One Man Show



Juna matkalla kotia kohti










1 kommentti: