maanantai 15. huhtikuuta 2013

Treeniä ja vähä vielä lisää treeniä

Otsikko varmasti jo kertoi tämän kirjoituksen aiheen, joka syvästi pohjautuu nyt 7.4. olleeseen koulutukseen. Silloin suunnattiin Vantaalle Jenna Caloanderin pitämään koulutukseen. Aikaa oli se pari tuntia, mikä nyt siinä mielessä oisi voinut olla vähän enemmän, mutta tosi napakasti miusta sai aikaan sinä n. vartissa per koira kun kouluttaja oli täsmällinen ja tiesi mitä tehdään!

Rata oli aika haasteikas, tai mietin ekaksi ettäää mitäää? :D näytti niin helevetin hankalalle, mutta loppuen lopuksi kun pääsi radalle itse tekemään niin kummasti se hieman helpotti. Radalla oikeastaan ainut "uusi" juttu oli kuitenkin vastakäännös, jonka voin sanoa suoraan että ei olla tehty vissiin koskaan, ja sen huomaa ohjauksestani videolta, mutta oli hyvä että sai selkeän ohjeen että näin se tehdään niin saatoin jopa tajuta sen!

Olen kaikenkaikkiaan erittäin tyytyväinen, koska koira kulki tosi hyvin, siihen nähden että alla oli yli parin viikon treeni tauko juoksujen takia. Mutta totesin että se "pakko" loma on oikeasti ihan hyvä kaksi kertaa vuodessa, koska yleensä vaikka itse tauolla kartturi tuntee tuskaa kun ei pääse tekemään aksaa, mutta pohjimmillaan se on erittäin hyvä koiralle. Tässä näkyy hyvin tuo uusi juttu :D

Kuvaus Liina Pöyry


Saatiin kehua Jennalta että koira hakee hyvin takaakiertoihin ja itse vähän repesin, että kyllä niitä ollaan treenattukkin lähiaikoina. Tuossa kun tullaan toisesta putkesta niin itsekkin hämmästyin kuinka hyvin se haki sinne, mutta hyvä oma linjaus, ja jalkaterän suora linja ovat salaisuudet tähän... Kontaktiin en ole aivan tyytyväinen, mutta niistä lisää kohta!



Video Liina Pöyry




Tässä on toine pätkä jossa on muutama lyhyempi pätkä... Täytyy huomauttaa että onnistuin tekemään elämäni ensimmäisen videon jossa on muutama eri video pätkä ;D no joo mutta tuossa muuten oli eka otto, oli onnistunut mutta sitten jostain syystä en tehnyt valssia toiselle putkelle ja koira jäi väärälle puolelle, johon sitten palkkasin. Ei miulla kai ole näistä sen erityisempää sanottavaa... Katsokaa videot niin näätte mitä on tapahtunut;) 


Viime tortaina oltiin sitten jo hallilla, kun juoksut oli ohi, ja olin vetämässä ryhmää, niin sen jälkeen sitten itekkin otettiin samainen pätkä. Tortaina kaikki meni vielä ihan hyvin, mutta kun eilen lähdettiin aamulla hallille porukalla treenaamaan, niin ai saakeli että menikin pieleen! Puomin KONTAKTI.... Enni ei salli yhtään että jään taakse. Se pysähtyy kuin patsas metri ennen kontakti. Sitten tahkottiinkin sitä loppu reenit! Nami alustalle ja heti kun neiti salli mennä "ota" niin heti vapautus ja oikein "KUNNON" ilo ja riemu.... Minulta oli lähellä palaa käämi sen kanssa, siksi lähdinkin heti ulos hallista ja kävelemään että sain itseni rauhoittumaan! Sen jälkeen kun itse oli taas kasassa niin uusi yritys ja lopuksi se onnistui iha siedettävästi. Tuosta seurasi se tiukka päätös viikon teho kontakti treenistä! Siispä oltiin tänäänkin hallilla ottamassa muutaman kerran kontaktit ja kepit. Huomenna olisi vuorossa taas pitkästä aikaa ohjatut treenit:) 






4 kommenttia:

  1. Stressittä hyvä tulee terveisin yksi hermoromahdusten, keppikriisien ja kontaktinatsiuden Kuvolan mestareista. Hyvältä ja hauskalta näyttääp meno, kui kiva nähdä pitkästä aikaa videota ;))

    VastaaPoista
  2. Vähän pitää stressata, jotta saa aikaiseksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juju onkin, ettei kantsi stressata ja öristä ja pöristä edes/varsinkaan päänsisäisesti suorituksia tehdessä, muuten sitten voi vähän kriiseillä ja tapella oman pään kanssa ;)

      Poista
  3. Mutta ole tyytyväinen sunnuntain viimeisiin puomin kontakteihin!! Ne meni hienosti ja kehitystä näkyi edellisiin suorituksiin! ;-) Tehotreenin alle vaan niin eiköhän kohta rupea onnistumaan!

    VastaaPoista