keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Spring is here

Toisiksi viimeinen koeviikko on puoli välissä ja minä olen koko päivän vain kotona. Koska kaikki pahimmat kokeet on ohi niin nyt voi vähän hengähtää :) Treenit on mennyt parilta viikolta ohi, koska juoksut menossa niin ollaan pysytelty siitä syystä poissa hallilta. Eli siis agilitya ollana tehty viimeeksi jokunen viikko sitten. Maaliskuun puolessa välissä oltiin Seppo Savikon koulutuksessa lauantaina Ennin kanssa ja sunnuntaina olin vain kuuntelu oppilaana/seurana hillumassa mukana. Saatiin todella paljon irti tuosta koulutuksesta, koska ensimmäisen pätkän jälkeen kouluttaja totesi kun Enni juoksi ohi yhen putken pään, että "käännätkö sie siun lantiota aina noin kun keilaat koiraa putkeen?" Ja siinä hetken mietittyäni että tosiaan kun keilaan koiraa putkeen miun koiran puoleinen jalkaterä kääntyy vähän sisäänpäin jolloin lantiokin kääntyy hieman. Enni lukee kuulemma hyvin tarkasti miun jalkoja, koska on sen verran pieni. Eli siis meidän pitkään kestäneet putki ongelmat johtuu miun jalkaterän kääntymisestä!!!! Ja nyt sen vasta tajusin kun oli joku kouluttaja joka katsoi muutakin kun koiran menoa. Miksi tuo ei tullut esille kaksi vuotta sitten?!?! Olisin säästynyt luultavasti hyvin monilta sekoamisilta :D  Videota ei ole mutta muutaman kuvan pläjäys:








Pitkäperjantaina oltiin Graanin parkkipaikalla mätsärissä. Oli oikein nätti ja aurinkoinen keli (huomasi kyllä kuinka koiran mahan alus oli ihan märkä ja kurainen), mutta kehät oli niin kaupan ovien edessä että aurinko jäi kaupan taakse! Kaiken kaikkiaan olen hirmu tyytyväinen että mentiin, koska ennillä on ollut hieman ongelmia pöydällä ollessa. Väistää siis tuomaria, eikä suostu seisomaan kovin nätisti ja jalkoja ei aina löydy ollenkaan. Mutta tuolla se käyttäytyi erittäin mallikkaasti, johon siis olen tyytyväinen. Harjoitusta siis Sheltien erikoisnäyttelyyn, jonne ollaan lähdössä! Siellä sietää sitten käyttäytyä mallikkaasti, koska turkki tilanne ei ole aivan huimaava, niin jos sitä vähän korvattaisi hyvällä käytöksellä ;) Tai sit ei... 




Mätsärin jälkeen suuntasin sitten Puumalaan isälleni pääsiäisen viettoon :) koirat jäivät äitille koska iskän koirat molemmat teinipoikia, joten tytöt ei siis tällä kertaa olleet tervetulleita... Päivät meni puuhaten hevosen parissa, ratsastaen ja leikkien pikkusisarusten kanssa sekä siskon tyttöjen. 

Toinen isäni koirista Mirek-poika (alias nalle-karhu)


Tällä viikolla tuskin tehdään mitään ihmeempiä, koska sunnuntaina suunnataan taas Helsinkiin Jenna Caloanderin koulutukseen. Tavotteita olen miettinyt mutta oon tullut siihen tulokseen että paras on lähteä koulutukseen erittäin avoimin mielin, pitää silmät auki ja katsoa mitä meille tarjotaan, ja ottaa siitä opiksi!! Uusi kouluttaja on minulle, joten vielä en osaa sanoa mitään mitä mieltä tai oikein muutakaan ;D Ainiin mainittakoon vielä että yritän metsästää ennen sunnuntaita Ennille pienempää kevythäkkiä, siis sopivan kokoista yhdelle luikulle sheltti tytölle. Kun on tässä tullut reissattu aina aika tosi täydellä autolla, niin olisi ihan hyvä oma pieni punkka jossa rauhottua, mikä saattaisi mahtua autoonkin;) ja muutenkin kun kuljeskellaan paljon junalla ympäriinsä niin olisi varsin toivottava sellainen! 


Mie hingun jo intoa että nuo lumet sulaisi äkkiä äkkiä pois ja pääsisi jo rullaluistelemaan oikein kunnolla! Eikä tuo lämpötilan nouseminenkaan yhtään haittaa! Meille olet kevät ainekin erittäin tervetullut!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti