sunnuntai 28. lokakuuta 2012

en tahdo muuta, en taivaalta kuuta

Edellinen rästäily taisi olla loman alussa, ja nyt on viimeisen lomapäivän ilta, eli vois melkeimpä sanoa että loma on ohi. Loppu viikko meni kuin loikaten ajassa eteenpäin. Torstai yönä olin leffa-yössä joka loppui perjantaina aamu kuuen pintaa, ja kun pääsin kotiin oli äiti lähössä töihin :D se oli ihan siistiä! ja no sitten perjantaina en tainnu tehdä oikein yhtään mitää ja lauantaina aamulla lähin mään kanssa kookoon järkkäämään mätsäriin. Ja jossain ihme höyryissä olin luvannu esittää tompan siellä. Ja Alisa näin kaikella rakkaudella en oo vissiin ikinä esittäny niin järkyttävää hurttaa! Ei sillä, se on todella nätti, ja komea, mutta se tunne kun huutelen "jumalautaa" sille ja mietin että mitä teen jos se oikeesti iskee kiinni siihen tuomarin käteen... No joo, tavan kokemushan oli tuokin!! Mieli taisi muuttua myös siitä että veisin jonain päivänä Mirekkiä kehään! Koska voisin olettaa siltä vähän saman tyyppistä käytöstä, mutta siinä vain massaa se 60kg lisää. Ei hyvä.

No mut sit ilta meni mussuttaen pizzaa ja kakkua ja katsellen eläimellistä homoilua livenä kun jotkut löytivät sen suuntautumisensa viikonlopun aikana. On se vain ihana ja rakas porukka<3

Poikarakkautta <3

Illan juomisia...

Toiset sammu ennen aikojaan

Ainut niistä 50 kuvasta missä kaikki kattoo kameraan ja suht siedettävillä ilmeillä;)

Hehkeä kuva!



Kahden alimmaisen kuvan välillä on neljä päivää väliä! Äkkiä se ilmakin muuttuuu...

Ensi viikolla alkaa tiukka treeni taas vihdoin!! parin viikon tauon jälkeen on sellanen lusmu olo ja muu hinkukin jo aksaamana että pakko on päästä:) katsomaan mitä tuleman pitää! Kantaako elämä vai ei?
 P.s kiitos Allu pipsasta! ;)

3 kommenttia:

  1. Näytän ihan kuolleelta tuossa kuvassa!! :-D Toivottavasti otetaan illanistujaiset pian uusiksi(toivottavasti ilman miun päänsärkyä!!) :-)

    VastaaPoista
  2. Miks nää yhteiskuvat onnistuu aina niin hyvin?? Pakko pölliä omaan blogiin ;)) Siun kirjottamana lauantaiaamupäivän kauheudet saavat nauramaan, muuten käy lähinnä sääliks siua - hieman kusipää olo ihan jo koiran puolesta - mutta kyllä siitä rakista vielä kiva ja helppo tulee! Mirek on tässä vaiheessa pala kakkua...eiku.

    Ja Jassun kanssa samalla linjalla: uudestaan uudestaan! Paitsi ei Tomppaa ihan hetkeen mätsäriin... Mutta illanistujaiset - ilman päänsärkyjä.

    Ps. ole hyvä vaan piposta ;)

    Pps. Elämä kantaa! Aina. Ja ikuisesti. Onhan meillä lakitkin todisteena siitä.

    VastaaPoista
  3. Joo kyllä uudelleen!!! Mutta väittäisin jassu et tää on kuitrnkin se onnistunein kuva missä olet eniten elossa;)) ja joo ei ihan hetkeen tomppaa mätsäriin... Ei muuten mitää, ja hylkään kyllä juu idean mirekistä! Ja uskotaan(ko) siihen että elämä kantaa! Uskotaan...

    VastaaPoista