sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kaarle Kustaa ja Enni

Nyt on syyyyyysloma!! ja mitä oon tehny?? siivonnu kotona ja käyny lenkillä. Eilenkin kerkesi kyllä tapahtua vaikka mitä, vaikkakin ei olisi sitä aamulla vielä uskonut. Oudosti se päivä vain muuttuu yhtäkkiä. No mutta joo, Ennin kanssa ei olla päästy nyt viikkoon treenaamaan kun juoksut on menossa. Reenejä ollaan kyllä korvattu monella juoksu lenkillä, ja kyllä voisin väittää että aika kovassa kunnossa pikku koira on :D Pitää nyt vain katsoa että jääkö sittenkin ne Varkauden kisat välistä... Ai joo jäi meiltä vissiin viidennen kerran seuran mestaruuskisatkin välistä:O

Tänä aamulla oltiin Ennin kanssa yli parituntia vesisateessa lenkillä, vaihdellen metsää ja pururataa ja asvalttia. Huomaa että on satanut monta päivää putkeen kun purtsi oli jossai vaiheessa ihan kauheassa liejussa! Jotai siistiä siinä on vain että tuntee sade pisaroitten lätsähdyksen takilla ja sitten vain kulkee eteenpäin, vapaana vieressä seuraavan hurtan kanssa. Aika hullua :D

 
 
Jatkaakseni ystävästäni Kaarle Kustaasta, joka sai tänään uuden kasteen, kun nimi vaihtui Fannystä Kaarle Kustaaksi. (siskon ja äidin vittuuntumis taistelusta on siis kyse) Mutta rouva täyttää jo piakkoin tasa kymmenen ja sen on kyllä alkanut jo huomaamaan että vanhuus ei tule yksinään! Koiran liikkuminen on hidastunut älyttömästi ja kuulokin mennyt suht kokonaan. Tai no ei sitä tutkittu ole erityisemmin mutta joko se ei kuule tai sit se vain ei enää haluakkaan kuulla mitään. Ja muuta mihin oon kiinnittänyt huomiota on että Fanny on alkanut Enniä komenteeraamaan paljon enemmän. Kuten saattaa halutessaa ärähtää kun Enni syö ja tunkea sen ruoka kupille. Ihan kun sillä olisi varaa syödä yhtään ruippa Ennin ruokia... Aina on kyllä on saanut läksytyksen, mutta sen takia pitääkin nykyään seisoa vieressä vahtimassa kun ne syöpöttelevät. Tässä on vain mennyt vähän opetellessa ymmärtämään sitä paremmin ja huomioimana sen kunnon normaalissa arjessa. Kun enää ei niitä voi edes lenkittää samaa aikaa kun Fanny ei kestä tahdissa ja jos kovin paljon hidastaa ei lenkki etene yhtään eikä siitä ole mitään hyötyä Ennille.








3 kommenttia:

  1. Mitä miksi kisat jäisi välistä?? :-( Arveletko ettei juoksut kerkee loppumaan...
    Ja ei se vanhuus tosiaan yksinään tule! Huomasin sen Nellasta silloin taannoin. Ehkä Fannyn kuulo ei mihinkään ole huonontunut vaan muuttunut siihen valikoivaan kuuloon ;-)

    VastaaPoista
  2. Niin vähä mietin sitä että otanko riskillä et ne kerkiäis loppumaan... Ja ilmottautuisin sinne vai miten??? Ärsyttäväää!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, kuinka kauan Enni yleensä juoksee?? :-D Onhan tässä aikaa lähes kaks viikkoo!

      Poista