tiistai 9. lokakuuta 2012

Pientä pätkää

Tänään käytiin ottamassa kentällä pätkää... Ja jollain tapaa olen aika onnellinen, koska koira on alkanut taas ehkä toimimaan. Tai siis kai ollaan päästy samaiselle aaltopituudelle vihdoin:) tässä on muutama video tuolta.


Tuossa ekassa harjotuksessa jäin vähän jumimaan, ja koira juos melkei päin tokalle hypylle, mutta muuten varsin onnistunut.




Tästä ei kai ole mitään sanottavaa :D




Tässä tuo eka hyppy, juos ohi kun unohdin vetää kokonaan! mutta aika tyytyväinen oon tuohon pimeeseen putken päähän... haki ihan törkysen kaukaa, kun ajattelin että pitää se saattaa ihan lähelle, senkin takia ettei niitä ole juuri treenattu!

8 kommenttia:

  1. Vitja miten hyvin menee!!! :-)

    VastaaPoista
  2. Mm... Eile onnistu ihan tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Woihan hitsin pimpulat miten nättiä rataa!! äääää!! ihanan näköstä!!!!!! ♥♥♥

    VastaaPoista
  4. Olen nyt katsonut nuo kaikki videot vissiin 5 kertaa läpi eikä sekään varmaan riitä :D Edelleen sitä mieltä, että ihan agilitylta näyttää ja vieläpä hyvältä sellaiselta, kyllä työkin vaan koko ajan kehitytte ihan hurjasti! Miulla taitaa tulla kiire kakaran kanssa ;))

    VastaaPoista
  5. No kiitosta! Kyl mie oon aika tyytyväinen otukseen <3 mutta ei tuo nyt ihan agilitylle näytä. Ja alisa ei siulle kuule oo kiire. Eiköhän meidän 10putki jatku kuiteskii...

    VastaaPoista
  6. Just eilen pohdiskelin, että se on se asenne, mikä siullakin kaipaa korjausta ;) Nollia ei tuu väkisin, mutta silti sen asenteen on oltava joku muu kuin että "taas mennään hakemaan se kymppi tai hylky" - tsemppiä tsemppiä, ja kisaamaan siut on nyt saatava! Nyt kun olen nähnyt siun treenivideoita yms. niin voin sanoa, että jäädyt kisoissa ihan, kun treeneihin vertaa! Se on se kisakokemus, mikä puuttuu... Ei miulla kiire ole - tulen ihan mieluusti vähän jälkijunassa kakaran kanssa ;D

    VastaaPoista
  7. Oon kuule nyt jo päättänyt et varkauteen lähen kisoihi!! Etttä tuota kokemusta aletaan korjaamaan;))

    VastaaPoista
  8. Hyvä, se oli sitten lupaus (ja kuten muistamme: ne pidetään - ihan omaksi parhaaksi) ;))

    VastaaPoista